Imatge transformació digital
Icona ordinador portàtil

Transformació digital

Fem costat a la teva empresa en el seu procés de digitalització, assgurant que s'integren tecnologies adequades per a millorar els processos i augmentar la seva productivitat.

Imatge transformació digital
Bona opció:

Desenvolupament web

Dissenyem i desenvolupem tots els aplicatius web que t'ajudaran a cobrir totes les necessitats tecnològiques de la teva empresa: llocs web corporatius, aplicacions web...

Imatge transformació digital
Bona opció:

Infraestructura

Fem tota la construcció, habilitació, i suport tècnic de tota la infraestructura tecnològica de la teva empresa, que permetrà posar en marxa tots els teus recursos funcionant en línia.

Les solucions per millorar la productivitat dependran de les circumstàncies de cada empresa: el sector, target de clients, mida de l'empresa...

Dintre de les que més s'utilitzen podem trobar les automatitzacions de processos, eines de comunicació, de gestió o de seguiment.

Depenent de la finalitat utilitzem unes eines o d'altres. Normalment, per crear llocs webs corporatius utilitzem eines com Wordpress, Joomla o Moodle.

Per a desenvolupament d'aplicatius web emprem sobretot Laravel i Angular, tot i que anem navegant sobre diferents frameworks.

Com cada solució tecnològica és diferent a cada empresa, ens adaptem i oferim un preu per a cada solució tecnològica.

Explica'ns que necessites i ens adaptem a les teves necessitats, pots parlar amb nosaltres des de l'apartat de contacte.

Sí. Sempre que implementem una solució tecnològica oferim formacions per utilitzar-les, i no només això, sino que també oferim suport continuat i manteniment d'aquestes solucions.

Sí. Comenta'ns el teu projecte o negoci i gratuïtament et parlarem de solucions tecnològiques que et resultaran funcionals per a millorar la producció.